Starters

Voor een succevolle start in de horeca komt nogal wat kijken. Een gedegen voorbereiding is cruciaal. Horeca-accountancy.nl biedt ondersteuning aan starters in de horeca gedurende het hele proces van oriëntatie tot aan realisatie. Vanuit onze passie voor het vak, bieden wij deze ondersteuning tegen uitzonderlijk scherpe tarieven.

Gratis spreekuur voor starters

Wij kunnen ons echter voorstellen dat u als starter in de oriëntatiefase niet direct kunt investeren in professionele ondersteuning. Hiervoor bieden wij maandelijks de gratis spreekuren. Deze inloopspreekuren worden elke week gehouden op een maandag. Tijdens een inloopspreekuur kunt u uw plannen tegen ons aanhouden, sparren en vragen stellen over talrijke onderwerpen die bij de start van uw horeca-onderneming relevant zijn. Mocht u gebruik wensen te maken van dit aanbod dan verzoeken wij u vriendelijk om dit per e-mail kenbaar te maken. Wij nemen vervolgens contact met u op om een tijdtip en dag met u in te plannen. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van onze horeca-startersspreekuren. Wees er dus snel bij.

Speciale startersondersteuning en-tarieven

Wij bieden (potentieel) startende horeca-ondernemers graag ondersteuning bij het verwezenlijken van de ambities. Een goed en professioneel onderbouwd ondernemingsplan inclusief professionele prognoses zijn noodzakelijk om de kans op een succesvolle horeca financieringsaanvraag te vergroten. Wij kunnen in verschillende stadia en in verschillende vormen ondersteuning bieden. Deze specifieke startersondersteuning kan uit de volgende diensten bestaan. Wij hanteren transparante en scherpe tarieven (exclusief BTW en gebaseerd op ons prijspeil 2011):

  • review van uw tekstuele horeca ondernemingsplan (€ 250)
  • review van de door u opgestelde horeca exploitatieprognoses (€ 250)
  • opstellen van exploitatieprognoses (W&V rekening, balans en liquiditeitsoverzichten) op basis van een door u aangeleverd goed onderbouwd horeca ondernemingsplan (€500)
  • opstellen van een volledig horeca ondernemingsplan inclusief prognoses (€ 2.000)
  • indienen financieringsaanvraag (€ 250)
  • verdere begeleiding bij de financieringsaanvraag (€ 95 per uur)