Financiering

Het verkrijgen van een horeca financiering is niet eenvoudig. De horeca wordt al jaren gezien als sector met een hoog risicoprofiel. De huidige financiële crisis maakt de bancaire instellingen nog terughoudender in het verstrekken van financieringen aan horeca-ondernemingen. Horeca Accountancy & Advies biedt effectieve ondersteuning bij het gehele proces van de financieringsaanvraag.

Starters kunnen gebruik maken van het gratis startersspreekuur. Tijdens dit spreekuur nemen wij gezamenlijk de plannen door. Vervolgens beoordelen wij in algemene zin de haalbaarheid van het beoogde bancaire traject. Indien onze horeca-experts een aanvraag positief beoordelen, dan begeleiden wij de horeca-ondernemer in de vervolgstappen. Dat begint meestal met het optimaliseren/ professionaliseren van het horeca-ondernemingsplan, het opstellen van professionele financiële prognoses en eventueel het uitvoeren van een horeca haalbaarheidsonderzoek. Indien het 'dossier' compleet is, nemen wij contact op met verschillende bancaire instellingen en dienen wij de aanvraag in.

Ons kantoor heeft een goede reputatie bij bancaire instellingen, waardoor de aanvraag over het algemeen relatief snel kan worden behandeld. Door onze professionele aanpak in combinatie met de strenge voorselectie, heeft ons horeca-accountants-en advieskantoor een hoog slagingspercentage. Daarnaast hanteren wij in vergelijking met andere advieskantoren beduidend lagere tarieven.

Mocht de bancaire aanvraag desondanks niet succesvol zijn, dan gaan wij op zoek naar alternatieve financieringsbronnen. Indien de financieringsaanvraag uiteindelijk tot een positief resultaat heeft geleid en de horeca-ondernemer besluit om eveneens gebruik te gaan maken van onze horeca-accountancydienstverlening, dan wordt een deel van de begeleidingskosten gecrediteerd. Neemt u gerust contact op voor een persoonlijke toelichting