Partners

Horeca Accountancy & Advies B.V. werkt o.a. samen met de navolgende partijen:

 

'Administreren is geen doel op zich, het doel van administreren is het krijgen van inzicht. Horeca-accountancy verzorgt accountancy en advies voor horecabedrijven en koppelt financiële rapportages rechtstreeks aan de bedrijfsvergelijking horeca. Dit inzicht helpt om het resultaat te verbeteren. Naast financieel inzicht staat onze website boordevol informatie over de horeca en hebben wij handige hulpmiddelen ontwikkeld om u als ondernemer te ondersteunen. Kijk op www.kenniscentrumhoreca.nl en laat u verrassen.

E-mail: info@kenniscentrumhoreca.nl
Telefoon: 079-3680713
Website: www.kenniscentrumhoreca.nl

 

 


Horeca-advies.nl is een landelijk opererend horeca-advieskantoor, die zich uitsluitend richt op ondersteuning van (horeca) gelieerde ondernemingen. Alle adviseurs zijn zelf afkomstig uit de horecasector. Het spectrum van de advisering en ondersteuning is breed, varierend van gastvrijheidstrainingen tot interimmanagement.

E-mail: info@horeca-advies.nl
Telefoon: 079-3680780
Website: www.horeca-advies.nl

 


Index Hospitality Systems is een gerenommeerde totaal leveranciers van innovatieve oplossingen voor de horeca. 

E-mail: info@indexsystems.nl
Telefoon: 073-6579051
Website: www.indexsystems.nl

 

 

 

Meester Advocaten te Amsterdam is geheel gespecialiseerd in horecaregelgeving en treedt landelijk op voor kleine en grote horeca-en out of home bedrijven (ca 2.500), evenementenorganisatoren, cateraars, theaters, musea en culturele instellingen. 

E-mail: meester@meesteradvocaten.nl
Telefoon: 020-4095555
Website: www.meesteradvocaten.nlD-sign meubels.nl is een landelijk opererende professionele leverancier van designmeubels en biedt eveneens professionele en kwalitatief hoogwaardige interieuradviezen. 

Recreatie-accountancy.nl is een landelijk opererend accountantskantoor dat zich uitsluitend op de recreatiesector richt. 


E-mail: info@recreatie-accountancy.nl
Telefoon: 079-3680778
Website: www.recreatie-accountancy.nl

Crowdfundinghoreca.nl biedt ondersteuning bij crowdfunding projecten